De Rilana Erades Darts Highscore Challenge is leuk voor sportverenigingen, bedrijven, scholen noem het maar op, we hebben denk ik allemaal wel is een potje darten op TV gezien, of misschien zelf wel is geprobeerd in het café of de sportkantine, bij deze High Score Challenge krijgen jullie een stukje theorie, maar jullie gaan ook de strijd met elkaar aan!

Rilana Erades speelde zelf op het allerhoogste podium die je bij dames kan behalen tussen 2004 en 2015. Zo wist ze in 2009 de 3e plaats te halen bij de Lakeside World Professional Darts Championship en was ze ook nummer 3 tijdens het Winmau World Masters van 2007. De hoogste positie van Rilana op de Wereldranglijst is de 3e plaats geweest. Inmiddels is Rilana de jeugdcoördinator van Dartsbond Bollenstreek Rijnland is ze uitgebreid bezig met het geven van dartstrainingen aan jeugd en volwassenen.


HIGH SCORE CHALLENGE – Theorie, Praktijk, Toernooivorm

Bij deze HighScore Challenge komen theorie en praktijk van het darts samen, Rilana geeft eerst een korte introductie van het dartsbord, want hoe ziet die puntentelling er nou precies uit, en waar moet je op letten als je voor het eerst gaat darten! Maar vervolgens gaan jullie lekker zelf aan de gang met de HighScore Challenge, wie van uw bedrijf is uiteindelijk de beste darter? wie gooit de hoogste scores en tilt aan het einde van de High Score Challenge de trofee omhoog.

Tijdsduur: +/- 2 uur
Aantal personen: 4 tot 32 personen
Kosten: €225,- ex btw
Regio: Zuid Holland 
(overige regio’s op aanvraag)

High Score Challenge op locatie 
Wilt u de Highscore Challenge bij u op locatie doen? (bedrijf, sportvereniging of andere locatie) dan rekenen wij alleen een extra bedrag voor het meebrengen van de mobiele dartsbanen.

High Score Challenge in Partycentrum de Zijl of Café Santé te Leiden
Wij werken samen met Partycentrum de Zijl in Leiden en Café Santé in Leiden hier hangen al dartsborden en wij kunnen u in contact brengen om ook afspraken te maken voor een hapje en een drankje tijdens de High Score Challenge.